Contact

Achter TAPACOM schuilt Bianca De Wolf. TAPACOM is een eenvrouwszaak waardoor je altijd persoonlijk contact hebt en nooit betaalt voor kosten die niet de jouwe zijn. En wanneer nodig, haalt Bianca extra expertise in huis.

Bianca in 100 woorden

Bianca De Wolf (°1970) is een allround communicatie-deskundige, culturele omnivoor, geboren organisator en wereldverbeteraar in het diepst van haar gedachten. Ze is geëngageerd, betrokken en flexibel. Beschouwt netwerken en diversiteit als innovatieve krachten. Ze houdt van eerlijke bianca2ontmoetingen met mensen die zichzelf (mogen) zijn en is nieuwsgierig naar de emoties en ervaringen achter het masker van wellevendheid. Is geïnteresseerd in de kracht van sociale actie en re(d)actie. Is gepassioneerd door het geschreven en gesproken woord. Gaat ervoor en werkt om te ontdekken. Neigt naar controle en overzicht. Staat met haar gezin midden in het superdiverse stadsleven. Geniet van elke dag.

Haar professioneel parcours kan u bekijken op LinkedIn.

Een vraag? Een tip voor een journalistiek stuk? Bel, e-mail of verbind ons op LinkedIn – 0479 58 41 70 – bianca.dewolf@tapacom.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s