Redacteur

Achter TAPACOM schuilt Bianca De Wolf. Een vrouw die houdt van woorden, zinnen en verhalen. En die anderen graag ondersteunt om deze aan de man/vrouw te brengen. Dit resulteert in magazines, redactionele bijdragen en webtekst.

Magazines en brochures
Ze begeleidt en ondersteunt de realisatie van magazines met en voor social-profit organisaties en voor verschillende doelgroepen zoals medewerkers, jongeren, externe partners… Ze helpt je om informatie, getuigenissen, reportages en interviews op papier te zetten in een vlotte en prettig leesbare tekst. Indien gewenst (her)schrijft ze ook zelf artikels en bijdragen.
Ook kan ze je begeleiden bij de totstandkoming van een magazine: ze weet welke onderdelen een goed leesbaar magazine inhoudt, kan je adviseren bij de look and feel die je doelgroep doet lezen, onderhandelt met de vormgever en drukker tot het juist zit. Enkele voorbeelden van magazines en brochures uit het verleden die ze van a tot z heeft gecoördineerd:

Redactie en webtekst
Ze brainstormt met je mee over de thema’s waarin ze thuis is en helpt bij het uitwerken van je opzet. Indien gewenst (her)schrijft ze ook zelf artikels en bijdragen. Enkele voorbeelden: interviews en repo’s voor het opvoedingsmagazine Triple P, teksten voor de website van Colonia Traiteur, teksten voor de website van de participatieorganisatie Doedèskadèn
Persdossiers
Een voorbeeld: De Zwarte Schande // Bleeding Bulls
PersdossierMakers SpeellijstVerkoopsinfo

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s